Lördag 17.6

En torsdag i Vasa med Linnéa & Kim:

-Torsdagen den 15. 6 börjar med veckning 5.50.
-Stressade och blev på surt humör redan från morgonen.
-7.30: Vi är i Kokkola. Det råkade ju passa bra att lämna lastbilen på service idag. Jag raggar efter lastbilen med paketbilen, ser ut som Bambi på hal is.
-Färden fortsätter till Jakobstad. Drick en te kopp vid ABC och ser på när croissant smulor fastnar i Kim skägg. Hämtar sedan nyckel till min nya lägenhet.
-9.15: Påväg till Vasa.
-Väl framme i Vasa slarvar vi in en soffa i min ny lägenhet. Åker tillbaka till "gamla" lägenheten för att packa ner saker. Linnéa packar & Kim sover.
När det mesta är nerpackat tvingas Kim stiga upp för att bära ner sängen till paketbilen. BÄRA NER från 5 våningen.Efter lite gnäll och några pauser är sängen äntligen i den nya lägenheten.
-För att inte ta livet av varandra beslöt vi oss att det var dags för matpaus. Kim fick välja matställe som tack för att han inte bröt ihop av mitt gnäll. Han hade tre alternativ: 1) Panchovilla 2) Rosso 3)Rax. Vad tror ni han valde, en romantisk dejt kanske? Fel. Rax blev det.
-Ett till lass bar vi in till den nya lägenheten och sedan fyllde vi bilen med saker som skulle hem till Terjärv. Pjuh. *spagettiarmar*
-Som belöning åt vi glass på torget. 
-Raggade sedan till Kokkola för att hämta den ny servade lastbilen.
-Väl hemma: somnade på soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar