Pampasveckan 2018

Pampasveckan kom och gick. Har haft en fullproppad vecka med massa roligheter. 
Började firandet på onsdagskvällen tillsammans med Misa & Jenna, samt några andra vänner, vid Ollis var Så ska det låta underhöll oss. Spelade Alias, lyssnade på programmet, dansade litegrann och hämtade sedan pizza som avslut på kvällen.



Torsdagskvällen bestod utav Filicias och Politivas PrePampassitz samt eftersläpp vid Leipätehdas, tillsammans med Sofia, Sara & Pauliina. Före sitzen hann vi också fira Pauliinas födelsedag med kaffe & bulle. Sitzen var riktigt bra, och likaså fortsättningen på kvällen. 




Var lite seg startad på fredagsmorgonen, men efter en stund kom vi oss till torget för att se på olympiaden. Vädret var verkligen på vår sida detta år, sol och ingen blåst. Gick sedan med Sofia, Jenna & Misa och käka lite Kinamat. Hann hem och lata mig en liten stund förrän Repe knackade på dörren. Hon har spenderat hela veckoslutet här i Vasa, roligt det. Så tillsammans med henne, Misa & Jenna korkade vi några flaskor, lekte charader och spelade lite spel. Kvällen fortsatte sedan vid Leipätehdas, eftersom vi inte hade någon Pampas biljett i år. Dansade loss tills vi blev lagom sluta och hungriga, denna gång blev det Hesburger mat. 



Sov aldeles för länge på lördag, men så kan det bli ibland. Ställde oss iallafall färdigt för kvällen och gick ut och äta till Pancho Villa där det var nästan en timmes väntekö. Med vi menar jag Jenna, Repe samt jag själv. Vi for och köa till Leipätehdas strax efter kl. 21, tredje gången gillt. Kön var denna gång riktigt hemsk, övervägde filmkväll många gånger.. När vi väl kom in så stod 1G3B för underhållningen, kanske inte direkt min musiksmak men nåja.



Nu är firandet över, Repe har åkt hem och jag har städat lägenheten. Det blir att lata sig resten av kvällen och ta tag i skoluppgifterna imorgon. Visst är pampasveckan en rolig grej, men tur att det bara  sker en gång per år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar