Fredag 8.9

Igår var studieårets för mig första utekväll. Var på eftermiddagen till torget för att höra på Italian brothers, måste erkänna att jag inte riktigt visste vem det var men kände såklart igen deras låtar när jag hörde dem. Kom till torget lite väl sent, hann bara höra några få sånger, men publiken var ganska stel så det gjorde inte så mycket. Stämningen var inte riktigt på topp mitt på eftermiddagen.


Gick sedan till Amarillo tillsammans med några klasskompisar för att äta. Tog en stund förrän vi fick maten, men god var den.


Förfestade hemma hos Mathilda och kick sedan in till stan för att ställa oss i kön. Det är absolut en glädjedödare att stå och köa när folk inte håller sin plats utan tränger sig före i kön, knuffas och inte kan bete sig. Vi kom till Leipätehdas, var halarkalaset hölls, lite före  klockan 21 och vi slapp in på baren cirka klockan 23.

-Fannis bild-

Hade iallafall en rolig kväll, fick spendera den med fina vänner och det är ju huvudsaken. Kom hem efter klockan 2, passande tid att avrunda för att just och just orka upp till skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar