Tisdag 5.2

Februari... Februari... Hur är detta möjligt? Januari kan max ha varit en vecka lång. Sist jag skrev några ord här var jag mitt i vakandet - som för övrigt gick riktigt bra. På torsdag var jag lite små trött hela dagen, traskade iväg till Tiias på en kaffekopp men annars var jag inte så produktiv utav mig. 

Nya tag på fredag. Åkte med Marika till ett relativt nytt loppis i Kokkola som heter Kirpputori Aikakone. Traskade på där en bra stund, och jag hittade inget! Marika fick handla för oss båda. Åt iallafall god Subway mat, det är ju en liten tröst. På lördags kvällen fick jag finbesök utav Jenna, Repe och Misa. Det var inte igår som dessa tre tjejer var till mitt senast om man säger så. Satt och pratade i någon timme, trevligt så. Söndagen bestod utav kalas och snöoväder. Kira har fyllt 1 år för snart två veckor sedan, och Theo fyller 4 år inom några dagar. Janika hade bakat så fina tårtor åt dem!



Igår begravde jag mig under täcket och satt där i princip hela dagen. Läste på tent, så gott det gick, och fixade med det ena och det andra. Imorse plockade jag upp Sofia och vi körde iväg till Vasa för att skriva tenten, sammanlagt 298 km för en tentamen.. Roligt. Åt iallafall god lunch på Panorama när vi ändå var i närheten. 

Kom just hem från en kvällspromenad med Tiia. Mina vinterskor har åkt i soporna pga. hundskit och hål i sulan, så i väntan på mina nya skor så fryser jag tårna av mig.. Min brutna tå var som en ispinne när jag kom hem tillbaka, efter att ha varit ute i ca. 30 min. Fick först tina upp den på golvvärmen, sedan i varmt vatten och till sist tjocka sockor på. Mysigt det också!

-Fotograf Sara-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar