Måndag 29.1

Dagen då skolan började igen. Hade första lektionen idag, känns som en evighet sen sist. Tycker faktiskt det är riktigt roligt att börja skolan igen, trivs i skolbänken  Visst var praktikperioden lärorik, men det är någonting med att vara på praktik som jag bara inte tycker om. Denna måndag är dock ingen vanlig måndag, eftersom Jenna & Jonas har blivit föräldrar till en liten kille. Släkten bara växer åt båda kanterna, och roligt är ju det! :)

Förra praktikveckan på dagkirurgiska enheten gick fort, det var måndag och sedan fredag. Dock var tisdagen den 23.1 en lyckans dag eftersom Janika & Victor fick sin lilla flicka. Var och hälsade på dem i söndags, oij vad hon är liten och söt <3

Förutom att ha blivit faster för andra gången så var veckan inte så speciell. Var på gym, träffade vänner, tog det lugnt, badade badkar och åkte hem till Terjärv på fredag. Både fredags och lördagskvällen somnade jag före läggdags så inga vilda kvällar blev det. Bakade mango-ostkaka, kex och skinkpaj på lördag och badade bastu på kvällen, som alla andra 21 åringar..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar