Onsdag 20.12

Fyra ynka dagar kvar till jul. Njuter nu som bäst utav jobbet som har börjat igen, att få vara hemma i Terjärv och att jag har hunnit träffa många kompisar redan denna vecka. I måndags träffade jag Catsko & Alexandra. Vi bakade snögubbe macarons tillsammans. Trodde att det skulle gå fort att svänga ihop dem, men efter 3 timmar konstaterade vi att det tog lite längre än vi hade tänkt. Ni ser ju själva på bilderna hur bra det gick för oss! Man ska ju inte tro på bilderna i recepten.. 


Svårt att se vilken bild som är från receptet och vilka snögubbar som är vår version? För att förtydliga så är bilden till höger tagen av våra mästerverk, svårt att tro va? Om man inte jämför dem med bilden från receptet så tycker jag vi lyckades ganska bra iallafall.


Tisdag var min första jobbdag inom hemvården sen augusti. Riktigt roligt att vara tillbaka till ett jobb man trivs med. Har jobbat idag också, men har nu på kvällen haft besök utav Sofia & Miili. Vi lär inte bli utan att prata om fast vi skulle vara strandsatt på en ö i flera veckor. 


Veckan fortsätter med jobb, förhoppningsvis lunch med Linda samt träffa lillkillen och sedan är julen plötsligt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar