Tisdag 8.12

Fick riktigt julkänsla i kväll. Var till julhuset som ordnades här i byn, köpte risgrynsgröt från grillen och har byggt ihop ett pepparkakshus tillsammans med Kim som vi ska pynta här en vacker dag. Julen smyger sig bara närmare :)
 
 
Fråga: Berätta om ett av dina favorit jultraditioner

Svar 2013: Förra julen var den bästa hittills, vi var hela familen samlade hemma hos oss. Åt god julmat, drack glögg, delade ut presenter, spelade Wii och hade det riktigt gemytligt. Det bästa med julen är nog att hela familjen sover under samma tak och äter runt samma bord. Kalle Ankas jul och Kan du vissla Johanna är nog också fina jultraditioner :D
 
 Tror orsaken till att julen 2012 skulle ha varit den bästa berodde på att det var första julen tillsammans med Kim.
Annars ser våra jultraditioner ganska lika ut varje år, julmat här och där, julkaffe hit och dit och lite julklappsutdelande mellan varven. Inte för att klaga men ibland känns själva julfirandet lite stressande, fast å andra sidan är det ju vi själva som planerar vår jul. Tycker allt ställande före självaste julafton nästan är roligare, att få baka, pynta, julstäda, handla julklappar och mysa med glögg och pepparkakor med gott samvete.
Såklart är det ju också roligt att träffa släkt och vänner i juletid.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar