Jennas möhippo 10.6

Som ni säker förstår utgående  från rubriken så hade vi möhippa åt Jenna igår. Här kommer nu en bild bomb av dagen.
Vi började med att hämta henne från jobbet kl. 9. Hon hade ingen aning om möhippan, så vi lyckade överraska henne rejält. Vilket inte är det lättaste.

Vi åkte iväg hem till hennes, var vi fixade henne fin inför dagen och åt en god brunch.





Sen började en "äventyrsbana" runt om i byn. Första stoppet var vid sportplan var hon skulle samla ihop poäng via olika aktiviteter; springa runt banan, göra mål, hoppa längd, limbo och klättra upp och ner för läktaren. Duktig var hon!





Andra stopp var vi Restaurang Marinas var hon skulle dela ut karameller till lunchgästerna, charader, en gissningslek och butikshandlande. Som pris efter alla dessa utmaningar fick hon en kateterpåse att blanda bål i.



Efter detta gick vi iväg till Idas för att invänta Husmusen Ab, ett företag som ordnar lustpartyn.





Efter lustandet åt vi pizza vi Marinas och åkte sedan iväg till Vitsjön var vi hade brudbastu. Fast inte vädret var riktigt på vår sida så blev det ändå riktigt roligt.



Kvällen avslutades med förfest hemma hos oss, kubbspelande, Wii dansande, pojkarna kom med i bilden och Jenna fick sitt presentkort till tandblekning som hon har önskat sig. Resterande timmar av dygnet och halva natten spenderades i Kokkola.




Både vi som var med på möhippan och bruden själv var nöjda över dagen :)
Mera bilder finns på Instagram under #jennaåjonas.
Tack till alla som deltog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar