Rhodos 1

Vi är lyckligt hemm från en skön resa. Har haft det så varmt, lyxigt och nästintill underbart. Som vanligt har jag tagit en hel del bilder, så ni kan ju tänka er va mina inlägg kommer att handla om några dagar framöver ;)


Vi började resan på onsdag, 4.5, morgon med att tåga ner till Helsingfors. Sov en natt på hotell och på torsdags morgonen lyfte planet mot Rhodos. Flygresan gick prima, fast jag var ju såklart nervös och hade knappt ätit något på ett dygn. Dumma hjärna som aldrig minns att flygandet inte alls är hemskt. Men nåja, väl framme på Rhodos började lyxlivet.


Checkade in på Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica, ett fem stjärnigt hotell. Vi hade bokat ett vanligt rum med havsutsikt, eftersom alla andra rum kostade lite på en förmögenhet, men kvinnan i receptionen förklarade glatt att de hade uppgraderat vår bokning och att vi nu bor i en svit. Jassåå. Det var ju vänligt.


Så med champagne, mazariner, en fin utsikt och direkt tillgång till poolen från terrassen fick vi belåtet börja vår resa.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar