Ayia Napa 1

Halloj igen! Här har det ekat tomt en stund. Som ni säkert inte har missat så har jag varit på resa till Ayia Napa i en vecka med 4 tjejer från klassen. Tänkte ta och berätta lite om vår resa och dela med mig av en hel drös med bilder.
 
Vår resa startade då i söndags, alltså 10.5, när vi på kvällskvisten hoppade på tåget för att ta oss ner till Tikkurila. Vidare från tåget tog vi bussen till flygfältet och spenderade hela natten där. Jag kunde inte alls sova, så sammanlagt vakade jag närmare 32 timmar.. Nåja, en halv 8 på morgonen lyfte flyget iväg mot Cypern. Flygresan gick väl ok, med lite turbulens nu som då.
 
Väl framme i Cypern hade vi ännu en bussresa framför oss för att ta oss till vårt hotell Christabelle som vi bodde på. Vårt hotellrum var som en lägenhet med 2 sovrum, kök och vardagsrum samt en stor terrass. Hela hotellområdet var snyggt och fint, så där trivdes vi bra, plus att det nästan bara bodde ungdomar där.

 
 
 
 
måndagen bestod mest av resande, ätande och sedan sovande. Vi hann också spendera 100 € genom att köpa ett partypaket av Grabbarna Grus.. I det paketet ingick en hel del alkohol, barrunda och party boat.
 
tisdag spenderade vi först dagen på nissi beach och försökte pressa på oss lite bruna. Stranden var väldigt fin och vi hade ca. 27 grader i skuggan den dagen.
 
 
 

På kvällen var det barrunda som gällde. Vi träffades hela gänget, ca. 100 pers, de flesta svenskar, vid Grabbarna Grus och gick sedan runt till 5 olika barer, drack, dansade och hade det roligt :)
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar