Måndag 15.4

Är tillbaka i Jakobstad ännu en gång. Kom hit redan i går så hann träffa Sofia på kvällen. Var till Makuuni och köpte Ben and Jerry´s glass, testade på en ny smak: blondie brownie och den blev heelt klart en ny favorit i min underbara glassvärld :)

Idag cyklade jag iväg till Sofias efter skolan. Där tittade vi på American Pie ~ reunion, hade inte sett den förut men helt okej var den väl.. Likadan som alla de andra filmerna :P Efter att vi hade tryckt i oss våra halvt ätna glassburkar bestämde vi oss för att åka på en cykeltur. Hamnade till Fäboda så blev en ca. 16 km alltsomallt. Vi får kännas oss riktigt nöjda :) Märkte inte att klockan var halv 10 när vår cykelfärd började så när vi väl var framme vid Fäboda började det redan bli mörkt. Men skönt var det med frisk luft och varmt, om det inte skulle ha varit motvind åt alla håll hela tiden skulle det ha varit perfekt vårväder :)



Har valbara studier imorgon så börjar först halv 1 -> sovmorgon! Skall passa på att städa lägenheten och skriva klart min praktikdagbok som jag inte visste att vi skulle skriva.. Nu blir det pll och kiwi. Ha en fortsatt bra veckan allihopa! :)

 

2 bilder från i helg. Janna spelar trummor vid Pattis i fredags och Erik med hatten vid lokaln i lördags.

2 kommentarer:

  1. Er du utan kläädä på häde eina bildn? ;) å jaa vöm e Janna?? :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ne int e ja hä, har no en topp å pyamasbyxona, tack fö att du fråga :) Åhoij, ja ska ändär mäsama!

      Radera