Måndag 7.3

Blir allt stressad på mig själv varje gång jag börjar ett inlägg med "igen måndag" eller "veckoslutet har rusat förbi", men det är bara så det är. Fakta är att idag är det måndag, och veckoslutet har varit och farit så det bara rök om det.

Nåja. I fredags var jag till grannbyn Nedervetil för att träffa Misa. Tog en sväng via bageriet här i byn och köpte lite tilltugg till kaffet. På tal om det så oj vad mysigt det är där i lilla bageributiken! Jamen Misa ja, vi satt nu och pratade om allt mellan himmel och jord så länge hennes lilla hund för det mesta sprang på som ett yrväder. Pannkaka åt vi också.

Lördagen gick åt att vila upp mej efter nattskiftet. Hann i alla fall träffa lite vänner och titta på film tillsammans med Kim. Kim fick tydligen också lite pyssel känslor, eftersom han pysslade ihop en hatt åt katten, med gummiband under hakan och allt!



Söndagen spenderade vi lite här och där. Började med att åka iväg till Karleby för att shoppa lite nödvändigheter. Alla klädbutiker var ju stängda, förutom H&M, till Kims lycka. Var i alla fall och äta till Rax. Åkte sedan till V&Js bygge en sväng, på kaffe till Mamma & Pappas och sist men inte minst på besök till Kims föräldrars. Tycker vi utnyjade alla dygnets timmar ganska till max. Hann dessutom se på en film denna kväll också, och inte vilken film som helst utan filmen Rock of Ages, som jag har tjat om att vi ska se på i ca. 3 år nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar