Söndag 28.7

Söndag igen.. Tycker veckorna bara består av söndagar och onsdagar nujust. Har iallafall haft en bra vecka, har jobbat ganska mycket men ändå hunnit med en hel del annat.

På måndag hade jag först jobb och sen var jag med Kim till Nurmo med lastbilen. Satt och såg på när grisar försvann in i huset och hörde när lastbilen fylldes av slaktavfall, mums!



I tisdags var vi först till Jakobstad och tittade på Team Driftgarages utställning av bilarna, gick i några butiker och jag fick med mig hem en ny handväska. Sen blev det Kokkola, Rax och Kims himmel biltema :)

Onsdags kvällen spenderades vid villan. Badade bastu, åt tortillas och njöt av ledigheten. Sov över där och på torsdag var det så fint väder så jag låg på bryggan hela dagen och solade. Sen på kvällen grillade vi, tittade på när Victor och hans kompisar åkte vattenskidor och sen blev det en Köustkaffi.

Janikas bild
Efter fredagens kvällsskift blev det Jakobstad igen. Vandrade mellan torget och skolparcken som varje år och träffade mycket folk. Det enda jag köpte på hela kvällen var vårrullar, det ända som är bra med Jakobstad ;)


Lördagen var otroligt varm så åkte iväg till Vibers med schacket för att sola och simma. Senare på kvällen åkte vi till verkstaden och tillbringade vår lördagskväll tillsammans med sandpapper och en Escort, såg ut som en liten smurf efter allt slipande. Kunde inte hitta på något extra på kvällen eftersom morgonskiftet väntade så bäst med en lugn hemmakväll. Nu är skiftet avklarat, Kim har åkt tillbaka till militären och en ny veckar är på G. Som vanligt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar