Söndag 1.3

Första mars. Oijoij. Vart springer tiden iväg. Om två månader kommer vårt hus! Tycker nästan det är skrämmande hur veckorna bara rusar förbi. Vissa perioder går så mycket snabbare än andra, februari månad var en sådan snabb period. Fast jag inte gör något speciellt in i veckan, så går dagarna bara så fort. Denna vecka har jag jobbat  ett skift på hemvården, firat fastlags tisdagen med allt för många bullar, haft två kvällsskiften på hemsjukhuset och ett morgonskifte på avd B2. Variation är bra, eller vad?

Träffade Sofia på en snabb lunch i fredags och åkte sedan en sväng till Alexandras. Sov 14 timmar natten fre-lö.. Vet inte hur det hände, men gjort är gjort. Lördagen bjöd på finfint vinter väder, några minusgrader och sol. Var till Finnsjö med Kim och räknade älg spår, något som jaktlaget gör för att ha lite koll på hur många älgar som rör sig i trakterna. Verkligen passande väder att promenera i skogen, och avsluta med en grillad korv. Vårt grillande gick dock inte som på räls, eftersom att vi hade glömt tändaren hemma.. Försökte med tändaren som finns i bilen, dendär knappen man kan trycka ner, men det gav inget resultat. Kim fick till sist ge sig och köra iväg till villan efter tändstickor. Men historien slutade lyckligt iallafall. 


På lördags kvällen var vi bjuden på Jens & Ninnis förlovningsfest. Kom hem typ klockan tre på natten, så det blev en sen frukost idag. Har inte haft ut näsan från lägenheten, en riktigt lat dag. Men har iallafall rensat garderoben, tvättat kläder och bakat semlor. Det är väl alltid något.

Inkommande vecka består av 6 morgonskiften, så jag vet vad jag gör de närmaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar