Fredag 28.6

Har haft en riktigt bra vecka. Måndagen var inte så märkvärdig, var så trött efter jobbet så blev en lite väl lång power nap. Tisdag var desto bättre, fick nämligen finbesök av Alexandra, Jassi & Emma. Vi åt gott, som bilden bevisar, och pratade strunt i några timmar. 


Onsdag - promenad med Marika.
Torsdag - promenad med Catsko. 
Båda två väl behövda. Känns alltid bra efter en promenad i goda vänners sällskap. 

Idag har jag och Tiia varit på äventyr, allt till Kärkkäinen. Blev en hel del shopping, kafé besök och mat såklart. Handlade b.la. en ny stekpanna, två par nya jeans, några tröjor samt lite smått och gott. En trevlig dag helt enkelt :)

Nu väntar ett lugnt veckoslut, förhoppningsvis. De senaste veckorna har helgerna varit så gott som fullplanerade. Men inte denna. Om vädret tillåter skulle jag gärna åka iväg till villan imorgon, och göra ingenting! Och vet ni vad? Igår blev vi BEVILJADE UNDANTAGSTILLSTÅND, som vi hade ansökt om för att ändra om två fritidsbostads tomter till en tomt för egnahemshus. Så nu blir det att boka in ett möte till Terihus och ansöka om bygglov! Kan inte tro det är sant.. Har drömt om att få bygga hus i många år, och nu påbörjar vi detta kapitel i livet.. Så underligt och underbart på samma gång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar